Събота 20, Април 2024г.
Текущи новини
Публикувана на: 20.04.2018г.

Съобщение

СЪОБЩЕНИЕ

                                                      

        Сдружение „Юнити“ гр. Харманли и сдружение „Бизнесът за Харманли“ чрез проект „Развитие и промотиране на гурме и винен туризъм в трансграничния район на България и Турция по програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество България-Турция на Хасковска търговско-промишлена палата, организират изложение „ТрансГурмеТур“ на 1 май 2018 г./вторник/ в открит р-т „Градска градина“ гр. Харманли от 09.30 часа до 17.30 часа.

Производители на хранителни продукти, напитки и вина; хотелиери и ресторантьори; представители на мандри, пекарни, ферми, читалища; земеделски производители; хоби-готвачи и кулинари от Община Симеоновград могат да участват в изложението. Организаторите ще предоставят на заявилите участие безплатно рекламен щанд за един ден и възможност да презентират своите обекти, продукти и услуги, с което да повишат интереса към тях и да ги популяризират като нови дестинации за развитие на Гурме-Туризъм.

По време на изложението, освен възможността за безплатна реклама, участниците ще могат да установят полезни контакти и да открият нови контрагенти.

Посетителите на изложението ще имат удоволствието да се насладят на уникални кулинарни произведения и напитки, които са типични за региона, някои от които ще бъдат приготвени пред очите им.

При проявено желание, всеки участник може да заяви своето участие до 27.04.2018 г./вторник/. По един от следните начини:

  1. Като изпрати приложената регистрационна форма на e-mail: zaharmanli@abv.bg
  2. Регистрационна форма
  3. Да се обади на следните телефони:

0899 611 051- Христина Борисова

0887 651 125- Банко Банев

0888 566 438- Таня Аврамова

 

 

 

Общинска Администрация Симеоновград

Сподели: