Четвъртък 28, Март 2024г.
Текущи новини
Публикувана на: 07.12.2018г.

Областният управител на Хасково поздрави жителите на Симеоновград по повод Деня на града- 6 декември. 

 Станислав Дечев бе гост на официалната церемония по издигане на националния трибагреник и знамето на Европейския съюз, както и на тържествената сесия на Общински съвет Симеоновград. 
„Правителството подпомага Симеоновград в разрешаването на тежките проблеми, затова финансира подмяната на водопроводи, асвафлтирането на улици, благоустрояването на градската среда, в това число и санирането на блокове. Но заедно с държавата, за подобряването на живота във Вашия град допринасят и решенията на местната власт. Затова г-жо Рангелова, г-жо Стоева, дами и господа общински съветници, вземайте мъдри решения и продължавайте да управлявате разумно и в интерес на хората от Симеоновград“. С тези думи се обърна се към кмета, председателя на общинския съвет и съветниците областният управител на Хасково Станислав Дечев.
По време на тържествената сесия бяха представени исторически реферати на ученици от Симеоновград. Празничният 6 декември продължи с концерт и награждаване на 10-те най-добри спортисти и деца на Симеоновград, а тази вечер ще бъде запалена коледната елха на централния площад в града.

 

     

Сподели: